2

When:
17th May 2018 @ 8:00 pm
2018-05-17T20:00:00+01:00
2018-05-17T20:15:00+01:00
2

Albanian Gaming Arena në bashkëpunim me Cineplexx sjell eventin e rradhës promocional në  TEG!

Bashkohuni me AGA në këtë event ku do shpërndahen 200 bileta me orë falas si dhe 3 cmime si me poshte:

Tastjere E-Blue – Model: ekm075bk
Mouse E-Blue – Model: ems128bl
Kufje SteelSeries – Model: pn61023

Përfitoni dyfish nga ky event, shikoni filmin tuaj të preferuar dhe luaj te AGA.

GAME ON