Avengers:Infinity War

When:
10th May 2018 all-day
2018-05-10T00:00:00+02:00
2018-05-11T00:00:00+02:00
Avengers:Infinity War

Albanian Gaming Arena në bashkëpunim me Cineplexx sjell eventin e rradhës promocional në  TEG!

Bashkohuni me AGA në këtë event ku mund të merrni bileta me orë falas.

Përfitoni dyfish nga ky event, shikoni filmin tuaj të preferuar dhe luaj te AGA.