Tomb Raider – Në TEG

When:
15th March 2018 @ 8:00 pm
2018-03-15T20:00:00+01:00
2018-03-15T20:15:00+01:00
Tomb Raider - Në TEG

Albanian Gaming Arena në bashkëpunim me Cineplexx sjell eventin e rradhës promocional në  TEG!

Bashkohuni me AGA në këtë event ku mund të merrni bileta me orë falas dhe të luani lojën Tomb Rider në kendin e lojrave ne Cineplex TEG.

Përfitoni dyfish nga ky event, shikoni filmin tuaj të preferuar dhe luaj te AGA.