10 Arsye për të luajtur FIFA 17

A jeni gati për FIFA 17 nga EA SPORTS ™ ? Po ju japim 10 arsye për të provuar FIFA 17 në PC, PS4 dhe Xbox One.

1. Frostbite

EA SPORTS ™ FIFA ka një software të ri loje.

Frostbite i shton edhe më shumë detaje botës së FIFA 17. Do të prekni skenare të reja si tunele, dhomat e zhveshjes, zyra e menaxherit, si edhe avioni i ekipit.

albanian-gaming-arena

2. The Journey

FIFA 17 ka një opsion të ri The Journey. Luaj për ndonjë nga ekipet e Premier Ligës si Alex Hunter, i cili ka një perspektivë për të arritur madhështinë.

albanian-gaming-arena

3. Vlerësimet

The Journey është padyshim versioni më i hatashëm i FIFA-s prej shumë kohësh.”

Cituar nga Nuff.

albanian-gaming-arena

4. Loja

Përjetoni çdo moment me “Set Piece Rewrite, Active Intelligence System, Physical Play Overhaul dhe New Attacking Techniques”.

albanian-gaming-arena

5. Career Mode

A ju pëlqen Career Mode? Ka disa ndryshime të mëdha në FIFA 17 duke përfshirë këtu Total Club Mangement dhe Financial System i ri. Për të vazhduar pastaj me Managers dhe J-League. Kaq shumë zgjedhje!

albanian-gaming-arena

6. Pro Clubs

Player Growth System, Match Rating dhe Traits janë thjesht fillimi i tipareve të reja në Pro Clubs. Për të mos përmendur pastaj gjithë përshtatjen e mjeteve dhe emblemave, që mund të bëni. Ka diçka për të gjithë në këtë mode kaq popullore.

albanian-gaming-arena

7. Sfidat e ndërtimit të skuadrës

Kaloni sfidat dhe fitoni çmime brenda lojës ku çdo gjë është e re në këtë version. Testoni aftësitë tuaja të të ndërtuarit të një skuadre me opsionet Basic, Advanced dhe League-specific challenges.

albanian-gaming-arena

8. FUT Champions

Kualifikohu, Ngjitu në një Rank më të lartë, Shpërblehu, Përsëriti këto. Ky është slogani i versionit  FIFA Ultimate Team™. Rregjistrohuni në FUT Champions Club, si mënyra më mirë e shpërblyer e  FUT 17.

albanian-gaming-arena

9. Kick- Off

Mbi 30 Liga dhe më shumë se 650 ekipe nga e gjithë bota për të luajtur në FIFA 17. Plus kësaj, për herë të parë, Liga Meiji Yasuda J1 është në dispozicion në FIFA 17.

albanian-gaming-arena

10. Prezantimi

Stadiumi Olympic, Riverside, dhe Suita City Football janë stadiumet më të reja në FIFA 17. Përveç kësaj, kompeticioni më i vjetër në botë i futbollit, Kupa FA, ka një paketë e plotë dhe autentike të mbuluar nga FIFA 17!

albanian-gaming-arena